Seri Produk

NAHA MILIH KAMI?

Pabrik fokus kana industri éléktronika konsumén langkung ti 15 taun.

  • FACTORYFACTORY

    Pabrik

    35.000 méter pasagi

  • QualityQuality

    Kualitas

    100% pamariksaan produk sateuacan pangiriman

  • Social CareSocial Care

    Perawatan Sosial

    Sistem BSCI

  • R&DR&D

    P&P

    Langkung 100 insinyur pikeun layanan kustomisasi

Spésialisasi dina ODM / OEM custom-made mobile & tablets accessories langkung ti 15 taun, produk diékspor di panjuru dunya.

Ngeunaan Grup Gopod

Propil

Didirikeun taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu dikenal sacara nasional anu khusus kana R&D, produksi sareng penjualan aksesoris komputer sareng telepon sélulér. Gopod ngagaduhan dua pabrik di Shenzhen sareng Foshan ngaliput luas 35.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 1.500 padamel. Éta ogé ngawangun taman industri berteknologi tinggi 350,000-pasagi méter di Shunde, Foshan. Gopod ngagungkeun pasokan lengkep sareng ranté industri manufaktur sareng tim senior R&D anu langkung ti 100 anggota. Éta nyayogikeun jasa kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain luar, desain struktural, desain sirkuit sareng desain perangkat lunak dugi ka ngembangkeun kapang sareng perakitan. Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, lokakarya charger listrik, lokakarya CNC metal, SMT, sareng majelis. Éta parantos kéngingkeun ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 sareng sertifikasi sanés.

Bérita paling énggal

  • 2020 Internasional CES

    Para Palanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 Internasional CES. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: Januari 7-10,2020 No Booth .: Aula Kidul 4, ...

  • 2019 Oktober Sumber HK Global

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngiringan 2019 Oktober HK Global Sumber Fair. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21t ...

  • 2019 Computex

    Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Taipei Computex. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Pusat Perdagangan Dunya Taipei Nanggang E ...

  • 2019 April HK Sumber Global

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun pikeun hadir dina April April Global Global Source Fair. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th ...

  • 2019 Internasional CES

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngiringan 2019 International CES. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 8-11 Januari2019 No Booth .: Aula Kidul ...