Seri produk

Naha milih kami?

Pabrik fokus kana industri éléktronika konsumen langkung ti 15 taun.

  • FACTORYFACTORY

    PABRIK

    35.000 méter pasagi

  • QualityQuality

    Kualitas

    100% inspeksi produk sateuacan pangiriman

  • Social CareSocial Care

    Kaperawatan Sosial

    Sistim BSCI

  • R&DR&D

    Urang Sunda

    Langkung ti 100 insinyur pikeun jasa kustomisasi

Specializing dina ODM / OEM custom-dijieun mobile & tablet asesoris pikeun leuwih ti 15 taun, produk anu diékspor sakuliah dunya.

Ngeunaan Gopod Grup

Propil

Diadegkeun dina taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diakui sacara nasional anu khusus dina R&D, produksi sareng penjualan komputer sareng asesoris telepon sélulér.Gopod boga dua pabrik di Shenzhen jeung Foshan ngawengku wewengkon total 35.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 1.500 pagawé.Éta ogé ngawangun taman industri téknologi tinggi 350,000-méter pasagi di Shunde, Foshan.Gopod gaduh ranté industri suplai sareng manufaktur lengkep sareng tim R&D senior langkung ti 100 anggota.Eta nyadiakeun ladenan kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain exterior, desain struktural, desain sirkuit jeung desain software pikeun ngembangkeun kapang jeung assembly.Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, bengkel carjer listrik, bengkel CNC logam, SMT, sareng rakitan.Éta parantos nampi ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 sareng sertifikasi anu sanés.

Bérita paling énggal

  • 2020 Internasional CES

    Para Pelanggan anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 International CES.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 7-10 Januari 2020 No. Booth: Aula Selatan 4, ...

  • 2019 Oktober HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 Oktober HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21t...

  • 2019 Computex

    Kalawan senang hébat kami Gopod Grup Limited ngajak anjeun hadir 2018 Taipei Computex.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Taipei World Trade Center Nanggang E...

  • 2019 April HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 April HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 ...

  • 2019 Internasional CES

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran CES Internasional 2019.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 8-11 Januari 2019 No. Booth: Aula Kidul ...