Tentang Kami

Saha urang

Diadegkeun dina taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diakui sacara nasional anu khusus dina R&D, produksi sareng penjualan komputer sareng asesoris telepon sélulér.Simkuring gaduh dua pabrik di Shenzhen na Foshan ngawengku wewengkon total 35.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 1.500 pagawé.Sumawona, urang ngawangun taman industri téknologi tinggi 350,000-méter pasagi anyar di Shunde, Foshan.

ddk
djifo

Gopod gaduh ranté suplai sareng pabrik lengkep sareng tim R&D senior langkung ti 100 anggota, kami nyayogikeun jasa kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain industri, desain mékanis, desain sirkuit terpadu, desain parangkat lunak pikeun ngembangkeun kapang sareng perakitan produk.Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, bengkel pangecas kakuatan, bengkel CNC logam, SMT sareng rakitan.Sarta kami geus diala IS09001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 na certifications séjén, kitu ogé arsenal badag tina patén-patén.

7

Taun 2009, pabrik Gopod Shenzhen ngagaduhan sertifikasi MFi sareng janten produsén kontrak Apple.

Taun 2019, produk Gopod lebet kana jaringan penjualan global Apple Store sareng laris di Amérika, Eropa, Australia, Jepang, Korea, jsb. Klién kami parantos nyangking produk Gopod ka toko online ageung sareng platform e-commerce utama, sapertos Amazon, Best Buy, Fry's, Pasar Media sareng Saturnus.

Kami ngagaduhan tim jasa téknis profésional, produksi canggih sareng alat-alat uji, kapasitas produksi anu luhur sareng sistem kontrol kualitas anu saé, anu ngajantenkeun urang pasangan anu pangsaéna.

Sajarah perusahaan

2021Urang terus maju.

2020Sanaos angin-angin anu disababkeun ku pandémik COVID-19 dina taun 2020, kami ngahontal pertumbuhan penjualan anu stabil dina taun éta, berkat usaha babarengan sadaya karyawan kami.

2019Kami ngaluncurkeun proyék pangecas GaN 100W munggaran di industri, kalayan dana balaréa dugi ka $ 2,45 juta.Kami ogé nyangking produk anu aya hubunganana sareng USB-C ka Apple Store sahingga ningali penjualan anu ageung.Sajauh ieu, urang gaduh 12 proyék di Apple Store.

2018Urang shipped leuwih ti 5 juta produk USB-C HUB, ranking luhur di industri.Unit bisnis kakuatan urang diadegkeun lajeng diala patén-patén global pikeun PowerHUB na PowerBank HUB salajengna, bringing jumlah total patén-patén urang ka leuwih ti 150. Sajaba ti éta, unit bisnis digulung kaluar 130W PD PowerBank industri munggaran.

2017Kami ningali pertumbuhan bisnis anu kuat, kalayan penjualan langkung ti US $ 100 juta pikeun kahiji kalina.Kami ngirimkeun kiriman USB-C HUB panggedéna di industri.

2016Gopod ditingkatkeun jadi anggota HDMI/USB-IF/QI/VESA.Pembiayaan riungan pra-penjualan pikeun extender USB-C kami ngahontal US $ 3.14 juta, paling seueur di industri.

2015Gopod meunang Penghargaan Desain Produk Terbaik CES sareng séri USB-C na ngagaduhan Penghargaan Desain IF.Ogé ditingkatkeun MFi ka V6.4.Pabrikna ngagaduhan sertifikasi sapertos ISO9000/14000 sareng BSCI.

2014Gopod ngaluncurkeun produk panyimpen anu disertipikasi MFi munggaran di dunya, kalayan dana balaréa dugi ka US $ 2 juta.Éta mangrupikeun panyimpen anu paling laris tina jinisna di dunya.

2013Gopod ngadegkeun unit manufaktur hardware precision.Dilengkepan jumlah badag pakakas profésional, unit husus dina produksi hardware kayaning alloy aluminium.

2012Gopod ngadegkeun unit bisnis kabel, anu khusus dina produksi sababaraha kabel kalebet kabel USB anu disertipikasi MFi.

2011Gopod meunang Penghargaan Desain Produk di CES di AS Éta ogé ngaluncurkeun batré lipet anu disertifikasi MFi munggaran.

2009Gopod nampi sertifikasi MFi Apple sareng mimiti ngembangkeun sareng ngadamel asesoris telepon sélulér anu disertipikasi MFi.

2008Gopod ngarévisi strategina pikeun fokus kana produksi asesoris telepon sélulér.

2006Gopod diadegkeun, khusus dina R&D, produksi sareng penjualan périferal komputer.