Tentang Kami

Saha urang

Didirikeun taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu dikenal sacara nasional anu khusus kana R&D, produksi sareng penjualan aksesoris komputer sareng telepon sélulér. Kami gaduh dua pabrik di Shenzhen sareng Foshan ngaliput luas 35.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 1.500 padamel. Sumawona, urang ngawangun taman industri bertéknologi tinggi 350,000-pasagi méter di Shunde, Foshan.

ddk
djifo

Gopod ngagaduhan pasokan lengkep sareng ranté pabrik sareng tim senior R & D langkung ti 100 anggota, kami nyayogikeun jasa kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain industri, desain mékanis, desain sirkuit terpadu, desain perangkat lunak pikeun ngembangkeun kapang sareng perakitan produk. Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, bengkel charger listrik, lokakarya CNC metal, SMT sareng majelis. Sareng kami parantos kéngingkeun IS09001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 sareng sertifikasi sanésna, ogé gudang senjata anu ageung patén-patén.

7

Di 2009, pabrik Gopod Shenzhen ngagaduhan sertifikasi MFi sareng janten pabrik kontrak Apple.

Di taun 2019, produk Gopod lebet kana jaringan penjualan global Apple Store sareng ngajual saé di Amérika, Éropa, Australia, Jepang, Korea, sareng sajabana Pelanggan kami parantos nyandak produk Gopod ka toko online ageung sareng platform e-commerce utama, sapertos Amazon, Best Buy, Fry's, Pasar Pasar sareng Saturnus.

Kami gaduh tim jasa téknis anu propésional, produksi canggih sareng alat uji coba, kapasitas produksi tinggi sareng sistem kontrol kualitas anu saé, anu ngajantenkeun kami pasangan anu pangsaéna. 

Sejarah Perusahaan

2021 Kami tetep maju.

2020Sanaos headwinds anu disababkeun ku pandemi COVID-19 di 2020, urang ngahontal kamekaran penjualan anu ajeg dina sataun, berkat usaha sasarengan sadayana padamel urang.

2019Kami ngaluncurkeun proyék carjer 100W GaN industri munggaran, kalayan dana pendanaan dugi ka US $ 2,45 juta. Kami ogé nyandak produk anu aya hubunganana sareng USB-C kami ka Apple Store sahingga janten lonjakan ageung dina penjualan. Sajauh ieu, urang gaduh 12 proyek di Apple Store.

2018Kami ngirimkeun langkung ti 5 juta produk USB-C HUB, peringkat luhur di industri. Unit bisnis kakuatan kami didirikeun teras kéngingkeun patén-patén global pikeun PowerHUB sareng PowerBank HUB anu teras diluncurkeun, ngahasilkeun jumlah patén kami langkung ti 150. Salaku tambahan, unit bisnis éta ngagulung 130W PD PowerBank anu munggaran industri.

2017Kami ningali pertumbuhan bisnis anu mantap, kalayan penjualan langkung ti $ 100 juta kanggo pertama kalina. Kami ngintunkeun pangiriman USB-C HUB pangageungna dina industri.

2016Gopod ditingkatkeun janten anggota HDMI / USB-IF / QI / VESA. Pendanaan crowd-pre-sale pikeun USB-C extender urang ngahontal US $ 3,14 juta, pangpangna di industri.

2015Gopod meunang CES Best Product Design Award sareng séri USB-C na ngagaduhan IF Design Award. Ogé ningkatkeun MFi ka V6.4. Pabrik-pabrikna nampi sertifikasi sapertos ISO9000 / 14000 sareng BSCI.

2014Gopod ngaluncurkeun produk panyimpenan anu disahkeun ku MFi munggaran di dunya, kalayan dana pendanaan dugi ka $ 2 juta. Éta mangrupikeun gudang anu paling laris di dunya.

2013Gopod ngadegkeun unit pabrik pakakas presisi. Dilengkepan sajumlah ageung alat-alat propésional, unit khusus dina produksi pakakas sapertos paduan aluminium.

2012Gopod ngadegkeun unit bisnis kabel, anu khusus dina produksi sababaraha kabel kaasup kabel USB anu disahkeun ku MFi.

2011Gopod meunang Produk Desain Award di CES di Amérika Serikat ogé ngaluncurkeun batré tilepan anu mimiti disahkeun ku MFi.

2009Gopod kéngingkeun sertifikasi MFi Apple sareng mimiti ngembangkeun sareng ngadamel aksésoris telepon sélulér anu disahkeun ku MFi

2008Gopod ngarévisi strategi na pikeun museur kana produksi asesoris telepon sélulér.

2006Gopod didirikeun, khusus pikeun R&D, produksi sareng penjualan periferal komputer.