Profil Perusahaan

I. Ihtisar Perusahaan

(I) Saha Kami

Didirikeun taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu dikenal sacara nasional anu khusus kana R&D, produksi sareng penjualan aksesoris komputer sareng telepon sélulér. Gopod ngagaduhan dua pabrik di Shenzhen sareng Foshan ngaliput luas 35.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 1.500 padamel. Éta ogé ngawangun taman industri berteknologi tinggi 350,000-pasagi méter di Shunde, Foshan. Gopod ngagungkeun pasokan lengkep sareng ranté industri manufaktur sareng tim senior R&D anu langkung ti 100 anggota. Éta nyayogikeun jasa kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain luar, desain struktural, desain sirkuit sareng desain perangkat lunak dugi ka ngembangkeun kapang sareng perakitan. Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, lokakarya charger listrik, lokakarya CNC metal, SMT, sareng majelis. Éta parantos kéngingkeun ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 sareng sertifikasi sanés. Éta ogé ngagaduhan seueur cadangan patén. Di 2009, pabrik Gopod's Shenzhen ngagaduhan sertifikasi MFi sareng janten pabrik kontrak Apple. Produkna asup kana jaringan penjualan global Apple Store di 2019 sareng ngajual saé di Éropa, Amérika, Jepang, Korea, sareng sajabana Klién kami parantos nyandak produk Gopod ka toko online ageung sareng platform e-commerce utama, sapertos Best Buy, Fry's, Pasar Média sareng Saturnus. Kami gaduh tim jasa téknis anu propésional, produksi canggih sareng alat uji coba, kapasitas produksi tinggi sareng sistem kontrol kualitas anu saé, anu ngajantenkeun kami pasangan anu pangsaéna.

() Filsafat Perusahaan

Gagasan inti: produksi sareng transcéndensi diri.

Misi perusahaan: kerjasama pikeun hasil win-win sareng masarakat anu langkung saé.

 

(Ⅲ) Nilai

Inovasi, pamekaran sareng Integritas.

Paduli pikeun padamel: urang seueur nanem modal dina latihan pagawé unggal taun.

Laksanakeun anu pangsaéna: ku visi anu hébat, Gopod parantos netepkeun standar padamelan anu luhur pisan sareng narékahan pikeun "ngajantenkeun sadayana padamelanana anu pangsaéna".