Profil Perusahaan

I. Ihtisar Pausahaan

(I) Saha Urang

Diadegkeun dina taun 2006, Gopod Group Holding Limited mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diakui sacara nasional anu khusus dina R&D, produksi sareng penjualan komputer sareng asesoris telepon sélulér.Gopod boga dua pabrik di Shenzhen jeung Foshan ngawengku wewengkon total 35.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 1.500 pagawé.Éta ogé ngawangun taman industri téknologi tinggi 350,000-méter pasagi di Shunde, Foshan.Gopod gaduh ranté industri suplai sareng manufaktur lengkep sareng tim R&D senior langkung ti 100 anggota.Eta nyadiakeun ladenan kustomisasi produk komprehensif mimitian ti desain exterior, desain struktural, desain sirkuit jeung desain software pikeun ngembangkeun kapang jeung assembly.Perusahaan ngagaduhan unit bisnis kalebet R&D, molding, produksi kabel, bengkel carjer listrik, bengkel CNC logam, SMT, sareng rakitan.Éta parantos nampi ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 sareng sertifikasi anu sanés.Éta ogé ngagaduhan sajumlah ageung cadangan patén.Taun 2009, pabrik Gopod di Shenzhen ngagaduhan sertifikasi MFi sareng janten produsén kontrak Apple.Produkna asup kana jaringan penjualan global Apple Store di 2019 sareng laris di Éropa, Amérika, Jepang, Korea, jsb. Klién kami parantos ngangkut produk Gopod ka toko online ageung sareng platform e-commerce utama, sapertos Best Buy, Fry's, Pasar Media sareng Saturnus.Kami ngagaduhan tim jasa téknis profésional, produksi canggih sareng alat-alat uji, kapasitas produksi anu luhur sareng sistem kontrol kualitas anu saé, anu ngajantenkeun urang pasangan anu pangsaéna.

() Filsafat Perusahaan

Gagasan inti: produksi sareng transendensi diri.

Misi perusahaan: gawé babarengan pikeun hasil win-win sareng pikeun masarakat anu langkung saé.

 

(Ⅲ) Nilai-nilai

Inovasi, Pangwangunan sareng Integritas.

Kamanusaan sarta Studi pagawe: urang investasi loba di latihan pagawe unggal taun.

Laksanakeun anu pangsaéna: kalayan visi anu hébat, Gopod parantos netepkeun standar kerja anu luhur pisan sareng narékahan pikeun "nyieun sadayana padamelanna anu pangsaéna".