Warta pausahaan

  • 2020 International CES

    2020 Internasional CES

    Para Pelanggan anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 International CES.Punten tingali di handap inpormasi stan kami: Tanggal: 7-10 Januari 2020 No. Booth: Aula Selatan 4, 36522 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2019 October HK Global Sources

    2019 Oktober HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 Oktober HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 Oktober 2019 Alamat: Bandara HongKong Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya...
    Maca deui
  • 2019 Computex

    2019 Computex

    Kalawan senang hébat kami Gopod Grup Limited ngajak anjeun hadir 2018 Taipei Computex.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Taipei World Trade Center Nanggang Aula Pameran Booth No.: M0320 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2019 April HK Global Sources

    2019 April HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 April HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 Oktober 2019 Alamat: Bandara HongKong Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya ...
    Maca deui
  • 2019 International CES

    2019 Internasional CES

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran CES Internasional 2019.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 8-11 Januari 2019 Booth No.: Aula Selatan 4, 36924 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2018 Berlin IFA

    2018 Berlin IFA

    Konsumén anu dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Berlin IFA Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 31 Agustus 2018 / 5 Séptémber 2018 Aula: 14.1 Booth No.: 118 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui