Taros Kami

Grup Gopod Holding Limited

Alamat

 Gedong 8, Taman Perindustrian Lian Jian, Jalan Huarong, Dalang, Longhua, Shenzhen, Cina.

Telepon

T: 86-755-82807722

Samb. 8022/8021

F: 86-755-82827700

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami