Warta

  • 2020 International CES

    2020 Internasional CES

    Para Pelanggan anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 International CES.Punten tingali di handap inpormasi stan kami: Tanggal: 7-10 Januari 2020 No. Booth: Aula Selatan 4, 36522 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2019 October HK Global Sources

    2019 Oktober HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 Oktober HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 Oktober 2019 Alamat: Bandara HongKong Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya...
    Maca deui
  • 2019 Computex

    2019 Computex

    Kalawan senang hébat kami Gopod Grup Limited ngajak anjeun hadir 2018 Taipei Computex.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Taipei World Trade Center Nanggang Aula Pameran Booth No.: M0320 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2019 April HK Global Sources

    2019 April HK Global Sumber

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 April HK Global Sources Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 Oktober 2019 Alamat: Bandara HongKong Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya ...
    Maca deui
  • 2019 International CES

    2019 Internasional CES

    Konsumén anu Dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran CES Internasional 2019.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 8-11 Januari 2019 Booth No.: Aula Selatan 4, 36924 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • 2018 Berlin IFA

    2018 Berlin IFA

    Konsumén anu dihormat, Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Berlin IFA Fair.Mangga tingali di handap info stan kami: Tanggal: 31 Agustus 2018 / 5 Séptémber 2018 Aula: 14.1 Booth No.: 118 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!
    Maca deui
  • Standar industri pangecas Cina ngumumkeun yén telepon sélulér henteu kedah ngagentos pangecas

    Standar industri pangecas Cina ngumumkeun yén telepon sélulér henteu kedah ngarobih pangecas Dongfang.com dina 19 Désémber: upami anjeun ngarobih merek telepon sélulér anu béda, pangecas telepon sélulér asli sering henteu sah.Kusabab indikator téknis anu béda sareng ...
    Maca deui
  • Solusi ngaduruk carjer telepon sélulér

    Naha éta langkung saé nempatkeun carjer di tempat anu henteu aya ventilasi atanapi rambut panas.Janten, naon solusi pikeun masalah kaduruk carjer ponsel?1. Anggo carjer aslina: Nalika ngecas telepon sélulér, anjeun kedah nganggo carjer asli, anu tiasa mastikeun arus kaluaran anu stabil ...
    Maca deui
  • Ngajual telepon sélulér tanpa pangecas, standar ngecas gancang béda, naha éta urgent teuing pikeun ngirangan alokasi perlindungan lingkungan?

    Apple didenda $1.9 juta Dina Oktober 2020, Apple ngaluarkeun séri iPhone 12 énggal na.Salah sahiji fitur tina opat modél énggal nyaéta aranjeunna henteu deui nganggo pangecas sareng headphone.Penjelasan Apple nyaéta saprak kapamilikan global asesoris sapertos adaptor kakuatan parantos ngahontal ...
    Maca deui