Warta

  • 2020 International CES

    2020 Internasional CES

    Para Palanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 Internasional CES. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: Januari 7-10,2020 No Booth.: Aula Kidul 4, 36522 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu! Surak!  
    Maca deui
  • 2019 October HK Global Sources

    2019 Oktober Sumber HK Global

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngiringan 2019 Oktober HK Global Sumber Fair. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th Oktober 2019 Alamat: HongKong Airport Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu ...
    Maca deui
  • 2019 Computex

    2019 Computex

    Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Taipei Computex. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 28 Méi-1 Juni 2019 Alamat: Aula Pameran Dunya Trade Center Nanggang Booth No .: M0320 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu! Surak!
    Maca deui
  • 2019 April HK Global Sources

    2019 April HK Sumber Global

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun pikeun hadir dina April April Global Global Source Fair. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th Oktober 2019 Alamat: HongKong Airport Booth No.: 6J02 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu ...
    Maca deui
  • 2019 International CES

    2019 Internasional CES

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngiringan 2019 International CES. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 8-11 Januari2019 No Booth .: Aula Kidul 4, 36924 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu! Surak!
    Maca deui
  • 2018 Berlin IFA

    2018 Berlin IFA

    Pelanggan anu dipikahormat, Kalayan kasenangan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Berlin IFA Fair. Punten tingali dihandap info stan kami: Tanggal: 31 Agustus 2018/5 Sep. 2018 Aula: 14.1 No No: 118 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dieu! Surak!
    Maca deui
  • Standar industri carjer Cina ngumumkeun yén telepon sélulér henteu kedah ngarobih carjer

    Standar industri carjer Cina ngumumkeun yén telepon sélulér henteu kedah ngarobih berita Dongfang.com tanggal 19 Désémber: upami anjeun ngarobih mérek telepon sélulér, carjer telepon sélulér aslina sering henteu valid. Kusabab béda indikator téknis sareng ...
    Maca deui
  • Solusi pembakaran charger telepon sélulér

    Naha langkung saé nempatkeun carjer dina tempat anu henteu nganggo hawa atanapi rambut panas. Janten, naon jalan kaluarna masalah pembakaran charger ponsel? 1. Anggo carjer aslina: Nalika ngeusi batre telepon sélulér, anjeun kedah nganggo carjer aslina, anu tiasa mastikeun arus kaluaran anu stabil ...
    Maca deui
  • Ngajual telepon sélulér tanpa carjer, standar ngecas gancang bénten, naha teuing ngadesek pikeun ngirangan alokasi perlindungan lingkungan?

    Apple didenda $ 1,9 juta Dina Oktober 2020, Apple ngaluarkeun seri iPhone 12 anyarna. Salah sahiji fitur tina opat modél anyar nyaéta aranjeunna henteu deui nganggo charger sareng headphone. Penjelasan Apple nyaéta yén saprak kapamilikan global asesoris sapertos adaptor listrik parantos dugi ...
    Maca deui