3 dina 1 Qi Certified Wireless Charging Stand

Pedaran pondok:

3 dina 1 Wireless Charger Stand

15W Dok Ngecas Gancang

Sertifikasi QI & Kontrol Kasalametan


Detil Produk

Katerangan utama :

Pangecas nirkabel Gmobi 3-in-1 Angle Adjustable, MFi & Qi Certified wireless ngecas nangtung pikeun iPhone & Airpods & Apple Watch.

Kasaluyuan Universitas: 3 dina 1 nangtung cocog sareng stasiun ngecas nirkabel AirPods & iPhone & Apple Watch. Éta cocog sareng earbuds sapertos AirPods 1/2 / Pro sareng sadaya alat anu diaktipkeun ku Qi sapertos anu cocog sareng iPhone SE 2020/11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XR / XS / XS Max / 8/8 Plus / Samsung Galaxy Note 5 / Galaxy S7 / S7 Edge / S7 Edge Plus / S8 / S8 Edge / S9 / S9 plus sareng sajabana. (Entong kalebet adaptor / charger témbok.)

Gampang Dipasang sareng Nyarios Pamitan pikeun Kahirupan y: Pasang pasang kabel Tipe-C (kalebet) kana standar na. Carger nirkabel 3-in-1 kami dimaksudkeun pikeun ngahémat rohangan anjeun dina méja anjeun sareng masihan anjeun hirup tanpa cabl. Ngadamel méja atanapi méja wengi anjeun kalayan rapih sareng teratur. Henteu kedah nyéépkeun waktos hariwang ngeunaan kabel data anu leungit. Pasang alat anjeun di dinya, sareng ngecas nirkabel gancang bakal langsung diréaksikeun.

Case Friendly - Punten pastikeun telepon anjeun bakal dijaga dina 5mm, kasus AirPods Pro kedah dijaga dina 3mm; Catetan: Magnetik, aksésoris telepon logam, kartu kiridit bakal nyababkeun kagagalan ngecas nirkabel, mangga parios sareng cabut éta sateuacan dieusi.

Spésifikasi :

* Model: GD362B;

* Input: QC2.0 / QC3.0 (5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A); PD 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2A, 15V / 2A;

* Kaluaran: 5W / 7.5W / 10W (Max 10W) ​​pikeun iPhone SE 2020/11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XR / XS / XS Max / 8/8 Plus;

* Kaluaran: 5V / 0,5A (Max) pikeun Apple Watch SE / 6/5/4/3/2/1;

* Kaluaran: 5V / 0.5A (Max) pikeun Airpods 1/2 / Pro;

* Rentang induksi: 3 ~ 8mm;

* OCP, OVP, OTP, FOD;

* Bahan: Dasar aluminium + Permukaan Plastik;

* Kaasup 100cm USB-C kana USB-C Charging Cable;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami