Aakku ngéléhkeun 3 dina 1 Qi Certified Wireless Ngecas Stand Supplier jeung Company |Grup

3 dina 1 Qi Certified Wireless Ngecas Stand

Katerangan pondok:

3 dina 1 Wireless Charger Stand

15W Gancang Ngecas Dock

Sertifikasi QI & Control Kasalametan


Rincian produk

Katerangan utama:

Gmobi 3-in-1 Angle Adjustable Wireless carjer, MFi & Qi certified ngecas nirkabel nangtung pikeun iPhone & Airpods & Apple Watch.

Kasaluyuan Universal: 3 dina 1 nangtung cocog sareng AirPods & iPhone & Apple Watch stasiun ngecas nirkabel.Cocog sareng earbuds sapertos AirPods 1/2/Pro sareng sadaya alat anu diaktipkeun Qi sapertos cocog sareng iPhone SE 2020/11/11 Pro/11 Pro Max/X/XR/XS/XS Max /8/8 Plus/Samsung Galaxy Note 5/Galaxy S7/S7 Edge/S7 Edge Plus/S8/S8 Edge/S9/S9 plus jeung saterusna.(Entong kaasup adaptor/pangecas témbok.)

Gampang Pasang Sareng Ucapkeun Pamit ka Kahirupan Messy】: Pasang kabel Tipe-C (kalebet) kana stan.Pangecas nirkabel 3-in-1 kami tujuanana pikeun ngahémat rohangan anjeun dina méja anjeun sareng masihan anjeun kahirupan tanpa kabel.Jieun meja Anjeun atawa nightstand rapih tur diatur.Teu kedah nyéépkeun waktos hariwang ngeunaan kabel data anu leungit.Cukup pasang alat anjeun, sareng ngecas nirkabel gancang bakal langsung diréaksikeun.

Kasus Friendly - Punten pastikeun casing telepon anjeun bakal dijaga dina jarak 5mm, casing pikeun AirPods Pro kedah dijaga dina jarak 3mm;Catetan: Magnét, asesoris telepon logam, kartu kiridit bakal ngabalukarkeun gagalna ngecas nirkabel, mangga pariksa jeung cabut aranjeunna saméméh ngecas.

spésifikasi:

* Modél: GD362B;

* Input: QC2.0 / QC3.0 (5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A);PD 5V/3A, 9V/3A, 12V/2A, 15V/2A;

* Kaluaran: 5W / 7.5W / 10W (Max 10W) ​​pikeun iPhone SE 2020/11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XR / XS / XS Max / 8/8 Plus;

*Kaluaran: 5V / 0.5A (Max) pikeun Apple Watch SE / 6/5/4/3/2/1;

* Kaluaran: 5V / 0.5A (Max) pikeun Airpods 1/2 / Pro;

* Range induksi: 3 ~ 8mm;

* OCP, OVP, OTP, FOD;

*Bahan: basa aluminium + permukaan palastik;

*Kaasup 100cm USB-C ka USB-C Ngecas Cable;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami