Aakku Darso carjer nirkabel Magnétik kalawan Supplier kabel sarta Company |Grup

carjer nirkabel magnét kalawan kabel

Katerangan pondok:

ngecas magnét

15W ngecas gancang

Lega cocog


Rincian produk

Katerangan utama:

D467C2

 

Mngecas anétik

D467 Magnetic Wireless Charger dirancang khusus pikeun alignment magnét tina séri iPhone 12, 12pcs diwangun-di blok magnet kuat, fungsi adsorption magnét kuat ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun sudut kalawan bébas tanpa deviating ti puseur carjer.

Magnét diwangun-di anu unggul ngajaga pangecas kami dina tempatna sareng nyegah slipping.Teundeun telepon sélulér anjeun di tengah carjer pikeun hasil ngecas pangsaéna.

15W ngecas gancang

Kalayan standar kualitas Qi, Charger Magnetik ngadukung 4 skéma kakuatan kaluaran: 5W / 7.5W / 10W / 15W, Éta bakal otomatis adaptasi kana kakuatan kaluaran anu béda-béda dumasar kana modél telepon pikeun mastikeun ngecas gancang sareng aman tina alat anjeun.

Maksimum 15W desain magnét ngamungkinkeun, ku kituna telepon anjeun bisa akurat Blok kalawan coil ngecas tur disimpen dina pad ngecas pikeun ngahontal ngecas gancang sarta leuwih stabil.Kalayan téknologi panyalindungan calakan anu komprehensif, éta nyayogikeun fungsi sapertos kontrol suhu, voltase sareng panyalindungan langkung ayeuna, panyalindungan sirkuit pondok, sareng deteksi awak asing.

Cocog

Pangecas magnét ieu cocog sareng iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max ogé cocog sareng kasus telepon MagSafe sareng model AirPods sareng kasus ngecas nirkabel.Pangalaman alignment magnét ngan manglaku ka iPhone 12 mini / 12 / 12 Pro / 12 Pro Max. Tanpa kasus stiker magnét, telepon tanpa Mag-Safe moal ngadukung fitur magnét.

Perlindungan sareng Kasalametan

Charger Nirkabel Magnétik kalayan téknologi panyalindungan calakan pikeun nyayogikeun kontrol suhu, tegangan overvoltage sareng panyalindungan arus, panyalindungan sirkuit pondok, sareng deteksi objék asing.Jaga telepon anjeun tetep tiis sareng aman nalika ngecas

spésifikasi:

Modél D467
Kaluaran dipeunteun 5W / 7.5W / 10W / 15W
ayeuna 1000mA@1100mA@1250mA
Frékuénsi 127,7kHZ±6HZ
Alat anu Dirojong 5W / 7.5W pikeun iPhone, 10W / EPP15W pikeun Samsung
Panyalindungan SCP, OTP, OCP, OVP
Sertipikat CE/ROHS/FCC

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami