Carjer nirkabel magnét nganggo kabel

Pedaran pondok:

Ngecas magnét

15W ngecas gancang

Lega Kompatibel


Detil Produk

Katerangan utama :

D467C2

 

Mngecas agénétik

D467 Magnetic Wireless Charger dirancang khusus pikeun alignment magnét tina seri iPhone 12, 12 pcs blok magnet anu kuat, fungsi adsorpsi magnét anu kuat ngamungkinkeun anjeun ngarobih sudut kalayan bébas tanpa nyimpang ti pusat carjer.

Magnétik built-in unggulan ngajaga carjer urang dina tempat sareng nyegah ngageser. Tempatkeun telepon sélulér anjeun di tengah carjer pikeun hasil pangisian daya anu pangsaéna.

15W ngecas gancang

Kalayan standar kualitas Qi, Charger Magnetic ngadukung 4 skéma kakuatan kaluaran: 5W / 7.5W / 10W / 15W, Éta sacara otomatis bakal adaptasi sareng kakuatan kaluaran anu béda-béda numutkeun modél telepon pikeun mastikeun ngecas gancang sareng aman tina alat anjeun.

Desain magnét maksimum 15W ngamungkinkeun, janten telepon anjeun tiasa leres-leres dijajarkeun sareng coil pengisian sareng disimpen dina pad pengisian kanggo ngahontal pangisian daya anu langkung gancang sareng langkung stabil. Kalayan téknologi panyalindungan cerdas komprehensif, éta nyayogikeun fungsi sapertos kontrol suhu, langkung-voltase sareng panyalindungan langkung-ayeuna, perlindungan sirkuit pondok, sareng deteksi awak asing.

Cocog sareng

Carger magnét ieu cocog sareng iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max ogé cocog sareng kasus telepon MagSafe sareng modél AirPods kalayan kasus pangisian daya nirkabel. Pangalaman alignment magnét ngan ukur pikeun iPhone 12 mini / 12/12 Pro / 12 Pro Max. Tanpa kasus stiker magnét, telepon tanpa Mag-Safe moal ngadukung fitur magnét.

Perlindungan sareng Kasalametan

Magnetic Wireless Charger sareng téknologi panyalindungan calakan pikeun nyayogikeun pangendalian suhu, panyalindungan langkung ageung sareng panyalindungan arus kasep, panyalindungan sirkuit pondok, sareng deteksi obyék asing. Jaga telepon anjeun tetep keren sareng aman bari ngecas

Spésifikasi :

Modél D467
Dipeunteun Kaluaran 5W / 7.5W / 10W / 15W
Ayeuna 1000mA @ 1100mA @ 1250mA
Frékuénsi 127.7kHZ ± 6HZ
Alat anu dirojong 5W / 7.5W pikeun iPhone, 10W / EPP15W pikeun Samsung
Perlindungan SCP, OTP, OCP, OVP  
Sertipikat CE / ROHS / FCC

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami