2019 Computex

Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2018 Taipei Computex.
 
Punten tingali dihandap info stan kami:
Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019
Alamat: Aula Pameran Pusat Perdagangan Dunya Taipei
No Booth.: M0320
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di ditu!
 
Surak!


Waktos Post: Jul-29-2020