2019 Computex

Kalawan senang hébat kami Gopod Grup Limited ngajak anjeun hadir 2018 Taipei Computex.
 
Mangga tingali di handap info stan kami:
Kaping: 28 Méi-1 Juni 2019
Alamat: Taipei World Trade Center Nanggang Aula Pameran
Booth No.: M0320
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!
 
Wilujeng!


waktos pos: Jul-29-2020