2019 April HK Global Sumber

Pelanggan anu dihormat,
 
Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 April HK Global Sources Fair.
 
Mangga tingali di handap info stan kami:
Kaping: 11-14 Oktober 2019 / 18-21 Oktober 2019
Alamat: Bandara Hongkong
Booth No.: 6J02
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!
 
Wilujeng!

 


waktos pos: Jul-09-2020