2019 April HK Sumber Global

Konsumén anu dipikahormat,
 
Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran Pameran Sumber Global April April HK.
 
Punten tingali dihandap info stan kami:
Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th Oktober 2019
Alamat: Bandara HongKong
No No.: 6J02 
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di ditu!
 
Surak!

 


Pos waktos: Jul-09-2020