2019 Internasional CES

Konsumén anu dipikahormat,
 
Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2019 Internasional CES.
 
Punten tingali dihandap info stan kami:
Tanggal: 8-11,2019 Januari
No Booth.: Aula Kidul 4, 36924
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di ditu!
 
Surak!


Pos waktos: Mei-07-2020