2019 Oktober Sumber HK Global

Konsumén anu dipikahormat,
 
Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngiringan 2019 Oktober HK Global Sumber Fair.
 
Punten tingali dihandap info stan kami:
Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th Oktober 2019
Alamat: Bandara HongKong
No No.: 6J02
 
Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di ditu!
 
Surak!


Waktos Post: Jul-30-2020