2020 Internasional CES

Pelanggan anu dihormat,

 

Kalayan senang pisan kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 International CES.

Mangga tingali di handap info stan kami:
Tanggal: 7-10 Januari 2020
Booth No.: Aula Kidul 4, 36522

Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!

Wilujeng!

 


waktos pos: Mar-08-2021