2020 Internasional CES

Konsumén anu dipikahormat,

 

Kalayan kabagjaan anu hébat kami Gopod Group Limited ngajak anjeun ngahadiran 2020 Internasional CES.

Punten tingali dihandap info stan kami:
Tanggal: 7-10,2020 Januari
No Booth.: Aula Kidul 4, 36522

Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di ditu!

Surak!

 


Pos waktos: Mar-08-2021