PD / QC 65W Dual Port Compact gancang Pangecas Dinding

Pedaran pondok:

65W Ngecas Super Gancang

Tech GaN Revolusioner

Kasaluyuan Universal

Ngecas Kasalametan sareng Perlindungan


Detil Produk

Fitur utama :

P33B

65W PD3.0 Kecepatan Tinggi, pangecas témbok USB c ieu ngadukung ngecas gancang kalayan kakuatan maksimum dugi ka 65W, ngeusi gancang MacBook Pro 15 ", MacBook Air dina waktos 2 jam ngalangkungan kabel USB-C kana USB-C.

Ngecas Gancang Ganda Kalayan port pangisian daya duaan anu canggih, carjer témbok 2 port pd ieu nyayogikeun ngecas kecepatan lengkep pikeun dua alat dina waktos anu sami. Téhnologi gallium nitride canggih (GaN) ngajantenkeun épisiénsi ngecas, tanpa ngorbankeun Watt tunggal kakuatan muatan.

Sampurna damel sareng PD & QC ngecas tina laptop kana telepon pinter sareng tablet sapertos MacBook Pro / Air sareng iPhones, iPad Pro, sareng alat USB-C anu sanés.

Spésifikasi :

- Modél: GP33A ;

- Input: AC100-240V ;

- Kaluaran: USB-C1 PD: PPS / 5-21V 5V / 3A; 9V / 2.4A; 12V / 2A; 15V / 3A; 20V / 3A;     

              USB-A1 QC: 5V / 2.4A; 9V / 2A; 12V / 1.5A ;

- Distribusi Kakuatan: C1 = 65W; A1 = 18W; C1 + A1 = 45W + 18W ;

- Total Kakuatan: 65W Max ;

- Sertifikasi: TUV / CP65 / FCC-SDOC / CEC / DOE / PSE / IC / NRCAN / CCC / CE / RoHS2.0 ;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami