Aakku Darso PD / QC 65W Dual palabuhan Compact gancang Tembok carjer suppliers na Company |Grup

PD / QC 65W Dual Ports Compact gancang témbok carjer

Katerangan pondok:

65W Super Gancang Ngecas

Revolusioner GaN Tech

Kasaluyuan universal

Ngecas Kasalametan jeung Protection


Rincian produk

Fitur Utama:

P33B

65W PD3.0 High Speed, USB c témbok carjer ieu ngarojong stabil ngecas gancang kalayan kakuatan maksimum nepi ka 65W, ngecas gancang MacBook Pro Anjeun 15 inci, MacBook Air dina 2 jam via USB-C kana kabel USB-C.

Ngecas Gancang Ganda Kalayan port ngecas dual canggih, carjer témbok pd 2 port ieu nyayogikeun ngecas laju pinuh pikeun dua alat dina waktos anu sami.Téknologi canggih gallium nitride (GaN) ngajantenkeun efisiensi ngecas, tanpa ngorbankeun kakuatan ngecas Watt tunggal.

Disampurnakeun pikeun damel sareng PD & QC ngecas tina laptop ka telepon pinter sareng tablet sapertos MacBook Pro/Air sareng iPhones, iPad Pro, sareng alat USB-C anu cocog.

spésifikasi:

-Modél: GP33A;

- Input: AC100-240V;

- Kaluaran: USB-C1 PD: PPS/5-21V 5V/3A;9V/2.4A;12V/2A ;15V/3A;20V/3A;

USB-A1 QC: 5V/2.4A;9V/2A;12V / 1.5A

- Distribusi kakuatan: C1 = 65W;A1=18W;C1+A1=45W+18W;

- Total Daya: 65W Max;

-Sertifikasi: TUV/CP65/FCC-SDOC/CEC/DOE/PSE/IC/NRCAN/CCC/CE/RoHS2.0;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami